dimecres, 24 de desembre del 2008

Bon Nadal

bon nadal

Sony Alpha 100 + Sony DT 18-70 mm F3.5-5.6 + Focus
ISO 100, F32, 4 s, D. focal 70mm

4 comentaris:

Oliu ha dit...

Ara ja ha passat el Nadal, ara ja toca saludar al nou any.

Com deia algú en un comentari anterior, no et fixis en el número de comentaris. Segeuix fent bones fotos i pujantles.

Particularment ja sap que tinc enveja sana de les teves fotos.

Com tenim la càmera? L'has resucitat o ja esta enterrada?

Dani ha dit...

Merci nen!

La càmera està en fase terminal ;( però sempre puc fer servir la de la Sílvia ;) No pateixis continuara fent fotos i penjant-les!

Metztli ha dit...

Buscant una foto per utilitzar de felicitació de Nadal o per inspiració per a fer-ne una, acabo de descobrir el teu blog, crec que les teves fotos son genials i m'encanta el teu punt de vista. D'espres de haver-me passat una hora mirant i mirant fotos crec que aquesta es la millor, m'encanta els colors, la llum, la composició, etc. Volia demanar el teu permis per utilitzar-la com a felicitació per aquest any, encara que jo tambè faig fotografia, la falta de temps i d'inspiració ha fet que tingui que buscar un altra alternativa.

I de pas invitar-te a participar o que donis una ullada a una idea que va sorgir fa uns mesos de fer un blog de Kedada de gent que ens agrada la fotografia però ja que hi ha dificultat de trobar-nos en la vida real per que som gent de tot el mon doncs vam decidir de fer-ho en un blog.
http://quedada-fotografica.blogspot.com/

Doncs, espero el teu permis per utilitzar la foto que la veritat em sembla genial i be, no ens coneixem però et desitjo unes molt bones festes de Nadal i que en el 2010 puguem seguir disfrutant d'aquest blog que acabo de descobrir i m'encanta.

Si t'animes ens veiem en la "Kedada".

Salutacions.

Pasqual Broch ha dit...

He felicitat un amic que es diu precisament Nadal amb la seua foto, tot esmentant la procedència. Gràcies.